NOTÍCIESNOVETATSFIRAS

FIMMA / COVID19 Opinió Santi Riera, President comitè FIMMA

16/04/2020

La lenta evolució que està tenint el control del COVID-19 fa que, a 47 dies de la innauguració FIMMA / MADERALIA 2020, la organització de l’esdeveniment hagi pres la decisió de suspendre la celebració del saló, amb la fi de preservar la salut d’expositors i visitants.

En aquest moments tot són preguntes sense resposta pel que hem decidit donar-nos un temps per veure com evoluciona el contagi, quines solucions ens pot aportar la industria farmacèutica i poder prendre el pols al nostre sector després de que es pugui retornar a la normalitat, que de ben segur serà excepcional.

L’ànim dels comitès organitzadors de FIMMA/MADERALIA 2020 és el de trobar el moment adequat per dur a terme l’esdeveniment que, a principis d’aquest any 2020 se’ns presentava com excepcional, amb gran interès de participació d’expositors i assistència de visitants.

 

No sé si el meu consell serveix, però d’experiència us prometo que en tinc força, és el que dónen els anys. Un percentatge molt alt de percepció de les crisis, ve donada per aquests comentaristes dels medis de comunicació que s’atreveixen a emetre opinions con sentències sigui quin sigui el tema que els ocupi i que, malauradament, tenen influència sobre qui els escoltem. Davant la crisi, el millor remei és ser positius i creatius, això ens ajuda a millorar i evolucionar.

No es pot consentir que un polític llenci unes previsions i que ens digui que això serà pitjor que la segona guerra mundial.

La segona guerra mundial va destrossar ciutats, centres de treball, infraestructures, van morir molts homes en edat de treballar i les terres van quedar en mans de dones, nens i gent gran sense medis mecànics, que ho feia molt més dur. Si us plau, no facin aquestes comparacions, és una irresponsabilitat, i més si tenim en compte que si a España hem arribat a tenir els valors d’afectats que tenim ha sigut per la seva mala gestió, la seva falta de previsió i la seva desidia de no tenir els medis necessaris de protecció pels nostres sanitaris, que són qui més s’han contagiat i han trasmès el virus.

Tinguem en compte que en aquesta crisi, els bans estan oberts al crèdit, a uns tipus realment interessants, que estàvem en un moment àlgid de la demanda, l’augment del paro serà per un període no massa llarg, ja que la majoria de llocs de treball no s’han destruit. És cert que hi ha sectors que quedaran seriament afectats, com turisme, restauració, moda, però entre tots hem de col·laborar per ajudar a que es reprengui una certa normalitat a mig termini, i podem fer-ho.

Santiago Riera.

President comitè organizador FIMMA/VALENCIA.

 

 

0

Comanda