NOTÍCIESNOVETATSFIRAS

FIMMA 2020

24/01/2020

Gairebé queda 1 mes i mig per a la innauguració de FIMMA/MADERALIA, que se celebrarà del 10 al 13/03/2020.
Estem treballant el la construcció de les màquines que exposarem. La nostra gamma és molt extens i és impossible de poder tenir totes les màquines en un Stand, però tindrem una mostra significativa dels últims desenvolupaments.


Cal destacar un model de la sèrie JST, que ha sigut dissenyat per treballar la fusta contralaminada CLT, ús més extens de la qual és en la construcció de vivendes.

Podrem mostrar el nou model Easynest Evolution, que en l’actualitat és model líder en vendes per la seva versabilitat al disposar de taula mutifuncional i cònsoles amb ventoses desplaçables per sobre la taula.

En la gamma de màquines punt a punt, exposarem un model MEGA-30, màquina d’estructura de coll de cigne i amb cònsoles portaventoses. Aquest model té l’avantatge d’estar dissenyada per a una producció flexible, amb la possibilitat de mecanitzat de mobles i també de l’encaixonat de portes.

Per a aquelles empreses que necessiten taladrar les peces ja tallades, per combinar amb una línia Nesting, tenim el nostre taladre electrònic Alpha, que realitza retalls de peces i taladres tant verticals com horitzontals.

Aquestes són les quatre màquines que exposarem en un Stand de 500m2, on gustosament els atendrem.

Sol·liciti ja l’entrada.

0

Comanda