NOTÍCIESNOVETATSFIRAS

MEGADOOR 2.3 A

03/06/2019

Un nou model s’ha incorporat a la nostra ja extensa gamma de centres de mecanitzat CNC. Es tracta d’una nova versió de Megadoor, un centre dissenyat especificament per al mecanitzat de portes; aquesta nova versió, incorpora dos grups de taladre i col·locació dels perns anubas, i 4 carregadors automàtics amb capacitat de més de 100 unitats, el sistema admet dos diàmetres diferents de perns, 13 i 16 mm. Els capçals són independents, de manera que un d’ells s’encarrega de realitzar el taladre i l’altre de la col·locació de l’anuba, però al ser idèntics, es poden alternar les funcions o bé tenir les eines preparades per les dues mesures.

Els mecanitzats de pany i maneta els realitza amb el motor vertical que, alhora, disposa d’un canvi d’eines automàtic de 8 posicions. Per evitar l’estellat, té dos motors amb reenvio angular per realitzar els taladres i mecanitzats per a l’altre costat de la porta.

Aquesta màquina disposa de càrrega i descàrrega automàtica, pel que va instal·lada a una línia automàtica. Amb la fi de poder controlar al màxim tot el procés, disposa d’un sistema de detecció de trencament d’eina, i posicionament de les ventoses de forma automàtica per assegurar una millor subjecció i evitar la col·lisió amb les ventoses a l’hora de mecanitzar. Per als models que venen mecanitzats d’altres processos de construcció, el capçal porta un detector de visió artificial que localitza els taladres ja realitzats i col·loca el pern anuba.

El tancament està completament aïllat per evitar l’emissió de sons per sota dels 80 Db. Concretament, la medició és de …

En aquest centre es mecanitzen portes de fusta, alumini i ferro.

Màquina adquirida per l’empresa Ouest Production del Grupo Saint-Gobain.

0

Comanda