NOTÍCIESNOVETATSFIRAS

EBANISTERIA CORCOBADO aposta pel model Evolution

03/04/2019

Els germans Luis i Antonio Corcobado són continuadors del negoci del seu pare Lluis, creat al 1980. Des de fa dotze anys, el taller de EBANISTERIA CORCOBADO, S.L. es troba al polígon de La Poveda, a Arganda del Rey (Madrid).

La màquina escollida és un centre de mecanitzat a control numèric RIERGE, model “Easynest 3021 Evolution” amb una taula de 3 metres de llarg per 2,1 metres de profunditat, i amb una alçada de treball de 200 mil·límitres. Una màquina com les que RIERGE porta fabricant tota la vida: amb bancada d’acer; sòlida, robusta i amb tots els elements subjectes a soldadura estabilitzats, incorportant el sistema Gantry.

“Aviat hi sumarem les cònsoles i gaudirem del model complet EVOLUTION, amb els dos sistemes de subjecció de les peces –anuncia Luis Corcobado-. Això ens donarà una gran agilitat en el treball. No disposem de gaire espai; aquesta innovació és una formidable avantatge per al fuster; un canvi fàcil i ràpid de taula a ventoses, sense necessitat de fer parades en un procés continu de treball. Vertaderament, és una màquina per a tota la vida”.

Javier Hornillos, responsable comercial de la Delegació de RIERGE a la zona centre d’España,vol que el seu client “estigui content amb la màquina” i ajudar-lo en la fase d’aclimatació al software. “Com a fabricants hem escoltat al nostre client sobre què desitja fer ara i en el futur -conclueix Javier Hornillos-. La màquina ja està enllestida per produïr, però també està preparada per admetre, quan el client consideri que és oportú, nous accessoris i programes per fer-la encara més capaç i flexible”.

Article Madera Sostenible.

0

Comanda