NOTÍCIESNOVETATSFIRAS

RIERGE Delegació centre

12/04/2019

La bona feina del nostre delegat de la zona centre, el Sr. Javier Hornillos, comença a donar els seus fuits. RIERGE ja havia venut moltes màquines a la zona durant els anys 90, però durant els últims anys no hem estat presents comercialment a la zona i això va fer que perderem una cota de mercat important.

Una nova etapa comença per a RIERGE a la zona amb una persona dedicada exclusivament a l’assessorament tècnic i comercial, per a què els nostres clients adquireixin la màquina més adequada a les seves necessitats.

En aquests dies s’ha entregat un centre de mecanitzat a la Carpinteria Corcobado, la propera setmana s’enviarà la màquina a Tableros Mecanizados Extremeños i després de Setmana Santa li tocarà el torn a la Carpinteria OK. Tres referències de la nova gamma de centres de mecanitzat CNC, que Rierge ha desenvolupat en els últims anys que el fan líder en el sector oer a qui vulguis tenir una màquina industrial d’alta qualitat i precisió.

0

Comanda